Menu Luk

I sager om

strafferet

er det vigtigt med det rigtige forsvar

En erfaren forsvarer skaber tryghed

I en sag, hvor du bevidst eller ubevidst er kommet på kant med loven på en måde, så der rejses sigtelse imod dig, giver det god mening at bede en advokat om hjælp til at forsvare dig. At blive sigtet af politiet og udsat for ransagning eller telefonaflytning kan være meget ubehagelige oplevelser at stå alene med, og det er her, en erfaren forsvarer kommer ind i billedet.

Inden for områder, der har med strafferet at gøre, rådgiver jeg om emner som:

Hvis du er sigtet i en straffesag, er det vigtigt, at jeg som din forsvarer kommer ind i sagen så tidligt i forløbet som muligt. På den måde kan vi starte med at fastlægge den rette strategi. Det gælder både ved den traditionelle strafferet og inden for skattestrafferet, hvor jeg anbefaler, at en forsvarer overværer din afhøring hos politiet og Skat.

Peter Just Christensen

Skilsmisse

En skilsmisse påvirker begge parter økonomisk og følelses-mæssigt. Jeg stræber efter at minimere de negative aspekter.

Forældremyndighed

Jeg har speciale i familieretlige tvister, herunder forældre- myndigheds- og bopælssager, med mere end 20 års erfaring.

Dødsbo

Når du mister nogen er der meget som der skal tages stilling til. Det kan derfor være godt med hjælp i en svær tid, hvor der skal være plads til sorg.

Ejendomshandler

Der er mange penge på spil, når du skal købe en ejendom. Det er vigtigt, at du allierer dig med en professionel for at undgå faldgruber og fælder.