Menu Luk

I sager om

forsikringsret

skal du have, hvad du har krav på.

Advokatfirmaet Just guider dig igennem forsikringssagen – også det med småt

Hvis du står i en situation, hvor et krav til dit forsikringsselskab er endt med en diskussion – eller du allerede hurtigt kan se, at det kommer til det – så kan det godt betale sig at have en allieret. Det kan nemlig godt være uoverskueligt og tidkrævende at skulle sætte sig ind i detaljer, som forsikringsselskabet er eksperter i, og en sag, der trækker i langdrag, kan ende med at have store omkostninger i form af problemer med økonomien og frustrationer og bekymringer i den tid, hvor sagen behandles.

Jeg er uddannet på Forsikringshøjskolen og har haft flere års ansættelse i et stort dansk forsikringsselskab. Derfor vil jeg kunne skåne dig for en del af din ’kamp’ ved at guide og rådgive dig grundigt og effektivt og sikre, at du får, hvad du har krav på.

Peter Just Christensen

Skilsmisse

En skilsmisse påvirker begge parter økonomisk og følelses-mæssigt. Jeg stræber efter at minimere de negative aspekter.

Forældremyndighed

Jeg har speciale i familieretlige tvister, herunder forældre- myndigheds- og bopælssager, med mere end 20 års erfaring.

Dødsbo

Når du mister nogen er der meget som der skal tages stilling til. Det kan derfor være godt med hjælp i en svær tid, hvor der skal være plads til sorg.

Ejendomshandler

Der er mange penge på spil, når du skal købe en ejendom. Det er vigtigt, at du allierer dig med en professionel for at undgå faldgruber og fælder.