I sager om

Forældremyndighed
og Bopæl

handler det om at skabe tryghed

Det gælder om at finde den bedste løsning
for barnet

Når forholdet mellem mor og far først går i hårdknude og derefter går i opløsning, kommer den konflikt, der muligvis er den sværeste af dem alle: Hvor skal børnene bo?

 

Tanken er næsten ikke til at bære, og alle de følelsesmæssige dilemmaer kræver, at du har en advokat, der har den rigtige faglige ballast og viden. Men det er også nødvendigt, at din advokat har evnen til at leve sig ind i din specifikke sag og forstå de forhold, der er unikke for dig.

 

Jeg har speciale i familieretlige tvister, herunder forældremyndigheds- og bopælssager, og jeg har mere end 20 års erfaring. Derfor er jeg i dag en af Fyns meste brugte advokater inden for forældremyndigheds- og bopælssager.

 

Anmeldelser på Trustpilot af Advokat Just 

Jeg har haft en bopælssag kørende mod min søns far. I byretten tabte jeg desværre og valgte derfor at skifte advokat inden sagen skulle for landsretten. Her valgte jeg Peter Just. Peter gik fra dag ét fuldstændig helhjertet ind i sagen og har været virkelig god til at rådgive og vejlede mig igennem hele processen. Da sagen endelig kom fra landsretten udførte Peter et eminent stykke advokatarbejde. Samtidig med hans virkelig gode arbejde formåede han også at berolige mig (jeg var selvfølgelig rigtig nervøs!). Det endte med at vi vandt sagen i landsretten!! Jeg vil til hver en tid anbefale Peter som advokat!

tp_logo.gif

Just_profilbillede_underside.png

Bagefter vil du stå med en oplevelse af, at du valgte den rette advokat, og at din advokat gjorde alt, hvad der kunne gøres i din sag.

Peter Just Christensen
Advokat (H)

Telefon: 65 38 30 41

Mail: just@advokatjust.dk

Separation og
Skilsmisse

En skilsmisse påvirker begge parter økonomisk og følelses-mæssigt. Jeg stræber efter at minimere de negative aspekter.

Arv og Skifte

Det er selvfølgelig de færreste af os, der har lyst til at beskæftige os med vores egen død. Men det kan risikere at skabe mange problemer for dine efterladte, hvis du ikke har taget stilling.

Handel med fast ejendom

Jeg har mange års erfaring bag mig, når jeg rådgiver dig om de juridiske aspekter ved køb af hus eller erhvervsejendom.

Lejeret

Det giver rigtig god mening at søge rådgivning hos en advokat, der kender bestemmelserne i lejeloven, allerede inden leje- aftalen skrives under af lejer
og udlejer.