Menu Luk

I sager

om dødsbo

handler det om plads til sorg

En bred vifte af fagområder

Når du mister nogen er der meget som der skal tages stilling til. Det kan derfor være godt med hjælp i en svær tid, hvor der skal være plads til sorgen over at have mistet.

En engageret, bundærlig og fagligt dygtig ildsjæl af en kaliber, som sjældent ses. Grundig og kæmper til “sidste bloddråbe” for sine klienter. Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling; han førte flere sager for mig, så jeg har opnået et meget godt og langvarigt kendskab til ham og hans iøvrigt meget søde, hjælpsomme og kompetente medarbejdere.

Selina, klient

Jeg har brugt Just 2 gange nu. Både ved skilsmisse og bopælspligt, og jeg kan kun rose hans arbejde. Da vi nu skal gennem et forældreretsag, så vælger jeg klart Just som min advokat igen.

Jan Andersen, klient

Skilsmisse

En skilsmisse påvirker begge parter økonomisk og følelses-mæssigt. Jeg stræber efter at minimere de negative aspekter.

Forældremyndighed

Jeg har speciale i familieretlige tvister, herunder forældre- myndigheds- og bopælssager, med mere end 20 års erfaring.

Dødsbo

Når du mister nogen er der meget som der skal tages stilling til. Det kan derfor være godt med hjælp i en svær tid, hvor der skal være plads til sorg.

Ejendomshandler

Der er mange penge på spil, når du skal købe en ejendom. Det er vigtigt, at du allierer dig med en professionel for at undgå faldgruber og fælder.